Vissen en Steenbok: Compatibiliteit tussen vriendschap en liefde (2024)

DoorJanuari Nelson

DoorJanuari Nelson

De compatibiliteit van Vissen en Steenbok is extreem hoog. Hoewel Steenbokken logisch zijn en Vissen emotioneel, vormen deze sterrenbeelden een geweldige match. Hun verschillen versterken hun band alleen maar. Zolang deze tekens elkaar respecteren en openlijk met elkaar communiceren, kunnen ze een leven lang meegaan.

Compatibiliteit met Vissen en Steenbok

80%

Algemeen

90%

Vertrouwen

70%

Intellect

95%

Emoties

40%

Waarden

99%

Seks

75%

Activiteiten

Vissen

Vissen en Steenbok: Compatibiliteit tussen vriendschap en liefde (3)

Vissen zijn een luchtteken geregeerd door de planeet Neptunus. Ze worden vertegenwoordigd door twee vissen die in tegengestelde richtingen zwemmen. Dit komt omdat Vissen het moeilijk vinden om hun fantasieën van de werkelijkheid te scheiden. Het zijn dromers. Ze hebben enorme doelen die ze ooit in de toekomst hopen te voltooien. Vissen zijn ook creatief. Ze vinden het leuk om kunst te maken om zichzelf af te leiden van de echte wereld. Ze houden ook van escapistische boeken, films en televisieshows. Over het algemeen zijn Vissen buitengewoon getalenteerd, maar ze kunnen verdwalen in hun eigen wereld.

Persoonlijkheidskenmerken van een sterrenbeeld Vissen

Vissen zijn empathisch en medelevend. Ze geven veel om de mensen om hen heen. Als iemand van wie ze houden van streek is, raken ze ook van streek. Ze voelen de emoties van degene die bij hen in de kamer is. Soms kunnen hun sterke emoties echter averechts werken. Het kan ervoor zorgen dat ze gehecht raken aan de verkeerde mensen. Ze kunnen soms waanvoorstellingen overkomen omdat ze het beste in iedereen zien. Ze kunnen ook in giftige relaties terechtkomen omdat ze niet willen toegeven dat hun partner een slechte invloed op hen heeft.

Vissen en Steenbok: Compatibiliteit tussen vriendschap en liefde (4)

Vissen en Steenbok: Compatibiliteit tussen vriendschap en liefde (5)

Voor de persoon die altijd astrologische compatibiliteit googelt wanneer ze een nieuw iemand ontmoeten.

Hoe u alles doet op basis van uw sterrenbeeld bevat een uitgebreide analyse van de persoonlijkheid van elk teken. Je leert welke kliek van de middelbare school hen vertegenwoordigt (Vissen zijn de coole kunstkinderen), wie als eerste zou worden opgegeten in een enge film (Gemini, uiteraard) tot hoe elk teken het liefst 'I love you' zegt (voor Stier is het met lekker eten). Afwisselend gek, lief en serieus, dit boek staat vol met diepe duiken in de geest van iedereen van wie je de geboortehoroscoop kunt bemachtigen.

Koop nu

Vissen: maan-, opkomende en Venus-tekens

Vissen en Steenbok: Compatibiliteit tussen vriendschap en liefde (6)

In de astrologie heeft ieder mens een teken in demaan,stijgende lijn, EnVenusplaatsingen van hun kaart. Je maan vertegenwoordigt je innerlijke zelf, je opkomst is hoe mensen je zien wanneer ze je voor het eerst ontmoeten, en Venus staat voor liefde en schoonheid.

Als je maanteken in Vissen staat, ben je optimistisch. Je kunt overal vrienden maken en je wilt dat iedereen met elkaar overweg kan. Je kunt er niet tegen om iemand pijn te zien lijden. Je doet je best om mensen te helpen wanneer ze het nodig hebben.

Als je Venus-teken in Vissen staat, ben je charmant en speels. U bent echter ook gevoelig. Je leest diep in alles wat je vrienden en familie zeggen. Soms maak je van niets een drama.

Als je stijgende teken in Vissen staat, ga je met de stroom mee. Je bent flexibel en kunt je gemakkelijk aanpassen aan nieuwe situaties. U heeft echter moeite met het nemen van beslissingen. Je weet nooit precies wat je wilt.

Steenbok

Vissen en Steenbok: Compatibiliteit tussen vriendschap en liefde (7)

Steenbok is een aardeteken geregeerd door de planeet Saturnus. Ze worden vertegenwoordigd door de zeegeit omdat ze één zijn met de natuur. Ze houden meer van dieren dan van mensen. Het zijn ook huismussen die niet te veel tijd kunnen besteden aan gezelligheid of feesten. In de buurt van anderen zijn, put hun energie uit. Ze zitten liever thuis met goede vrienden, of alleen. Ze voelen zich op hun gemak bij hun eigen gezelschap. Ze kunnen lange tijd alleen blijven zonder zich zorgen te maken, omdat ze weten hoe ze voor zichzelf moeten zorgen.

Persoonlijkheidskenmerken van een sterrenbeeld Steenbok

Als een teken is Steenbok een realist. Ze hebben hoge verwachtingen van zichzelf, maar ze weten dat ze hard moeten werken om hun doelen te bereiken. Steenbokken hebben de neiging om workaholics te worden omdat ze perfectionisten zijn. Ze kunnen niet rusten tenzij ze alles van hun takenlijst hebben afgestreept. Ze zijn volwassen, georganiseerd en verantwoordelijk. Het zijn uitstekende werkers, hoewel ze liever de leiding nemen. Ze houden er niet van om bestellingen te krijgen. Ze hebben liever de regie.

Steenbok: maan-, opkomende en Venus-tekens

Vissen en Steenbok: Compatibiliteit tussen vriendschap en liefde (8)

In de astrologie heeft ieder mens een teken in demaan,stijgende lijn, EnVenusplaatsingen van hun kaart. Je maan vertegenwoordigt je innerlijke zelf, je opkomst is hoe mensen je zien wanneer ze je voor het eerst ontmoeten, en Venus staat voor liefde en schoonheid.

Als je maanteken in Steenbok staat, ben je sterk en zelfredzaam. Je houdt er niet van om je open te stellen voor anderen, omdat je bang bent hen te belasten met jouw problemen. Je hebt het gevoel dat je voor jezelf kunt zorgen, dus duw je anderen weg. Je isoleert jezelf per ongeluk.

Als je Venus-teken in Steenbok staat, ben je betrouwbaar en verantwoordelijk. Je hebt zelfbeheersing, dus je handelt nooit impulsief. Je denkt na over situaties voordat je actie onderneemt. De meeste van je meningen komen nooit over je lippen omdat je nadenkt voordat je iets zegt.

Als je stijgende teken in Steenbok staat, ben je serieus en pessimistisch. Je vindt het moeilijk om je te concentreren op het goede in de wereld. Wanneer iemand aardig tegen je is, ga je ervan uit dat ze iets van je willen.

Vissen en Steenbok Vriendschap Compatibiliteit

Vissen en Steenbok zijn beide intelligente tekens. Op het werk of tijdens feestjes zullen ze veel te vertellen hebben. Hun vriendschap zal sterk blijven, zolang ze overeenkomen zich voor elkaar open te stellen en geen geheimen meer te bewaren. Steenbokken waarderen echter eerlijkheid en het is bekend dat Vissen de waarheid verbuigen. Ze doen het alleen om hun vrienden te redden van hartzeer, maar een Steenbok zal niet blij zijn als hij wordt misleid. Als ze elkaar op een leugen betrappen, kan dat een goede vriendschap schaden.

Vissen en Steenbok: liefde, seks en relaties

Vissen en Steenbok worstelen beide om verschillende redenen. Steenbokken maken zich zorgen over het toelaten van iemand in hun hart. En Vissen zijn wispelturig en vluchtig. Vissen accepteren echter ook. Ze oordelen niet over anderen. Steenbokken zullen zich vrij voelen om zichzelf te zijn tegenover hun Vissen-partner. Zolang deze twee tekens geduldig met elkaar zijn, kunnen ze langzaamaan een sterke relatie opbouwen. Ze gaan gemakkelijk van vreemden naar vrienden naar geliefden.

Compatibiliteit met Vissen en Steenbok

Vissen en Steenbok: Compatibiliteit tussen vriendschap en liefde (9)

Een combinatie van Vissen en Steenbok vormt een mooie liefdesmatch. De serieuze houding van een Steenbok werkt verrassend goed met de relaxte houding van een Vissen. Deze tekens bewijzen dat tegenpolen elkaar aantrekken. Over het algemeen is een Steenbok Vissen-relatie gebouwd om lang mee te gaan.

Zodiac Relatie Compatibiliteit: Vissen

Vissen zijn medelevende, attente partners. Ze geven veel om iedereen met wie ze uitgaan en zijn in hart en nieren romantici. Ze zijn ondersteunend, bemoedigend en behulpzaam. Ze spelen echter graag de martelaar. Ze voelen zich soms aangetrokken tot giftige mensen die 'moeten worden gered'. Ze proberen mensen te repareren die hun hulp niet willen, wat vijandigheid kan veroorzaken. Soms behandelen ze hun partners meer als projecten dan als vrienden. Ze kunnen zich laten meeslepen door te proberen te helpen.

Zodiac Relatie Compatibiliteit: Steenbok

Steenbokken zijn niet geïnteresseerd in het veld spelen. Ze willen zich binden aan een partner waarmee ze een leven kunnen opbouwen. Ze dromen van een huis, een vast inkomen en kinderen in de tuin. Het duurt lang voordat ze iemand genoeg vertrouwen om met ze uit te gaan. Echter, op het moment dat ze een relatie aangaan, zijn ze toegewijd. Ze zouden hun soulmate nooit pijn doen. Ze gaan alleen relaties aan als ze zich kunnen voorstellen dat ze voor altijd bij die persoon blijven. Ze geloven niet in tijdelijke liefde.

Compatibiliteit Vissen en Steenbok (Vrouw Vissen + Man Steenbok)

Vissen-vrouwen zijn extreem vergevingsgezind. Zelfs als hun partner een fout maakt, zullen ze bereid zijn om er voorbij te gaan. Ze koesteren nooit wrok. Steenbokken zijn ook flexibel als het gaat om het sluiten van compromissen en het oplossen van problemen. Ze zullen niet wegrennen bij de eerste tekenen van problemen. Ze gaan proberen het probleem op te lossen en verder te gaan. Deze sterrenbeelden werken goed als een paar omdat ze toegewijd zijn om zichzelf te verbeteren.

Compatibiliteit Vissen en Steenbok (Vrouw Steenbok + Man Vissen)

Steenbok-vrouwen zijn praktisch, terwijl Vissen-mannen dromers zijn. Het lijkt misschien alsof hun persoonlijkheden zouden botsen, maar in werkelijkheid houden ze elkaar perfect in evenwicht. Steenbok zal hun partner helpen realistische doelen voor de toekomst te stellen en de financiën te regelen. Ondertussen zullen Vissen hun partner helpen uit hun schulp te breken en plezier te hebben. Deze sterrenbeelden hebben totaal verschillende gezichtspunten, maar ze staan ​​er allebei voor open om van de ander te leren.

Compatibiliteit Vissen en Steenbok (Vrouw Steenbok + Vrouw Vissen)

Steenbokken zijn gedreven, georganiseerd en verantwoordelijk. Ze weten wat ze willen en stoppen niet voordat het van hen is. Vissen hebben echter moeite met het nemen van beslissingen. Ze weten niet zeker wat het beste voor zichzelf is. Gelukkig kan een Steenbok een Vissen helpen om tot een beslissing te komen. Ze zullen logische opsommingen opsommen en hen helpen een weloverwogen keuze te maken. Ondertussen zal Vissen Steenbok helpen het leven minder serieus te nemen. Ze zullen hen helpen stoppen met het overdenken van elk klein ding.

Compatibiliteit met Vissen en Steenbok (Steenbok-man + Vissen-man)

Vissen mannen zijn rusteloos. Dit zal het grootste probleem zijn in hun relatie met een Steenbok-man. Steenbokken geven de voorkeur aan routine. Ze zijn niet avontuurlijk of spontaan. Ze houden ervan om een ​​plan te hebben en zich daaraan te houden. Om hun relatie te laten werken, moeten ze elkaar in het midden ontmoeten. Steenbokken moeten meer risico's nemen en Vissen moeten betrouwbaarder handelen. Zo is iedereen blij.

Steenbok-compatibiliteit met een Steenbok

Vissen en Steenbok: Compatibiliteit tussen vriendschap en liefde (10)

Twee Steenbokken zullen een fatsoenlijke relatie hebben. Er zullen niet veel ruzies tussen hen zijn, maar er zal ook niet veel passie zijn. Ze zullen in een strikte routine terechtkomen. Hoewel ze zich bij elkaar op hun gemak zullen voelen, zullen ze elkaar niet pushen. Ze zullen dag in dag uit dezelfde gesprekken en maaltijden herhalen. Er zal niet veel variatie zijn, wat zelfs voor hen saai zou kunnen worden.

Compatibiliteit van Vissen met een Vissen

Vissen en Steenbok: Compatibiliteit tussen vriendschap en liefde (11)

Twee Vissen hebben een relatief hoge compatibiliteit. Ze delen dezelfde waarden en interesses, dus ze zullen altijd op dezelfde pagina staan. Sterker nog, ze zullen een gezonde, open communicatie hebben omdat ze allebei diep voelen. Ze praten graag over hun emoties. Ze kunnen echter moeite hebben om elkaar te vertrouwen omdat ze onbetrouwbaar en onstabiel zijn.

Vissen en Steenbok: Compatibiliteit tussen vriendschap en liefde (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rubie Ullrich

Last Updated:

Views: 6166

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rubie Ullrich

Birthday: 1998-02-02

Address: 743 Stoltenberg Center, Genovevaville, NJ 59925-3119

Phone: +2202978377583

Job: Administration Engineer

Hobby: Surfing, Sailing, Listening to music, Web surfing, Kitesurfing, Geocaching, Backpacking

Introduction: My name is Rubie Ullrich, I am a enthusiastic, perfect, tender, vivacious, talented, famous, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.